22/11/10

Τα Epilektika προτείνουν: MoreRadio για web ακροάσεις!

“Radio on the internet is yet another world-shrinking example of what communications analysts call DEATH OF DISTANCE”.
Tim Jones

Ο MoreRadio ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς και τεχνολογικά προηγμένους web radio σταθμούς.

Από τον Σεπτέμβριο του 2010 ο MoreRadio λειτουργεί με ανανεωμένο πρόγραμμα με καθημερινό live πρόγραμμα 8 ώρες τις καθημερινές και 16 ώρες τα Σαββατοκύριακα. Με περισσότερους από 40 παραγωγούς, θεματικές εκπομπές, σύγχρονο εξοπλισμό που περιλαμβάνει: επαγγελματικό limiter και compressor για τη διαμόρφωση φωνής, 4 μικρόφωνα στον αέρα, on air ράδιο κονσόλα, 2 web radio επιλογές (Live + Music) και studio camera, ο MoreRadio αποτελεί την καλύτερη πρόταση στο διαδικτυακό ραδιόφωνο.


Ο MoreRadio απευθύνεται κυρίως σε νεανικά κοινά που ενδιαφέρονται για sites κοινωνικής δικτύωσης και η καθημερινότητά τους σχετίζεται με την... πολύωρη χρήση υπολογιστή (εργασία, ψυχαγωγία, υπάλληλοι γραφείου). Συνεπώς το πρόγραμμά του είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ακροατών του, που χαρακτηρίζονται από διάθεση για καλή παρέα και επικοινωνία. Έτσι ο MoreRadio προσφέρει εκπομπές με εύρος θεματολογίας αλλά και μουσικές επιλογές χωρίς περιορισμούς.


Επιπλέον, εξαιτίας της άρτιας μουσικής κατάρτισης των στελεχών του web και της καθημερινής τους ενασχόλησης με τη μουσική βιομηχανία, η play-list του MoreRadio είναι πλήρως ενημερωμένη με τις TOP-40 επιτυχίες της εποχής (75% ξένο και 25% ελληνικό ρεπερτόριο) ενώ δίνεται και ιδαίτερη σημασία στις ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ καινούργιων tracks που περιλαμβάνονται καθημερινά στο πρόγραμμα του σταθμού.

Το website του MoreRadio (www.moreradio.gr) δεν είναι απλά ένα portal ενός web radio, αλλά προσφέρει και κάτι παραπάνω από ραδιόφωνο στον επισκέπτή του. Ο χρήστης μπορεί να ταξιδέψει σε περισσότερα από 600 θέματα, αμέτρητες εικόνες και videos, ενώ περιηγείται και σε κατηγορίες όπως Events, Travelling, Technology κ.α. ενώ υπάρχουν και εκπομπές με αντίστοιχες θεματικές ενότητες.

Το ανανεωμένο site του MoreRadio παρέχει καθημερινή ενημέρωση σε θέματα μουσικής και show-biz, ενώ μια από τις βασικότερες υπηρεσίες του είναι η επικοινωνία των πολλών happenings του e-radio.

Από το ξεκίνημα της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα, ο MoreRadio έχει κατορθώσει να πάρει θέση μεταξύ των πλέον οργανωμένων Web-radios γεγονός που αποδεικνύεται και από τους πολυάριθμους καταξιωμένους αλλά και νεότερους καλλιτέχνες που το επισκέπτονται.


Ήδη από τα μικρόφωνα του MoreRadio έχουν περάσει καλλιτέχνες από όλους τους μουσικούς χώρους, ενδεικτικά αναφέρονται:

Λευτέρης Πανταζής, Θέμης Αδαμαντίδης, Κωνσταντίνα, Διονύσης Σχοινάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Σαμπρίνα, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Λεμπέσης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Σαρμπέλ, Sotis Βολάνης, Νίκος Γκάνος, Νίκος Μίχας, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Θεανώ, Νατάσσα Μποφίλιου, Null, The Fade, Γιάννης Κασσέτας, Άντζυ Καρέζη, Νίκος Αποστολίδης και άλλοι, ενώ το παρών έχουν δώσει και προσωπικότητες από άλλους τομείς όπως οι: Δημήτρης Τριανταφύλλης, Σταμάτης Κατσίμης, Ιωσήφ Αβράμογλου και άλλοι.


Αποστολή του MoreRadio είναι να αποτελέσει το μουσικό σας προορισμό στο διαδίκτυο. Κάντε λοιπόν click στο www.moretalkradio.com και ένας νέος μουσικός κόσμος θα αποκαλυφθεί στα μάτια και στ’αυτιά σας.



ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!


Για τα Epilektika,
elegsis

Επικοινωνία: elegsis@gmail.com