21/9/10

Ονούρ και Σεχραζάτ: Ζήτησαν 30.000€ για μία μόνο νύχτα στην Ελλάδα!


Ο γνωστός οίκος μόδας ''Nikos - Takis'', διοργανώνει ένα ντεφιλέ με τίτλο Χίλιες και μία Νύχτες, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν ρούχα σε ανατολίτικο στυλ. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να εμφανίζονταν στο fashion show, οι αγαπημένοι μας Τούρκοι πρωταγωνιστές, Σεχραζάτ και Ονούρ. Γνωρίζοντας την επιτυχία που σημειώνουν στην Ελλάδα, θέλησαν να την εκμεταλλευτούν.

''Τους απευθύναμε πρόσκληση μέσω Τούρκου μάνατζερ και η ανταπόκριση τους ήταν θετική, στην αρχή. Βρισκόμασταν σε διαπραγατεύσεις, οι οποίες όμως δεν ευδοκίμησαν αφού το χρηματικό ποσό που μας ζήτησαν ήταν πολύ ηψηλό σχεδόν απαγορευτικό... Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα. Ουδέποτε μιλήσαμε με τους ίδιους αφού σε όλες μας τις συζητήσεις έβαζαν μπροστά τον μάνατζέρ τους. Αφού τους εξηγήσαμε το λόγο που θέλαμε να βρεθούν στην Αθήνα και ενημερώθηκαν για το ποιοι είμαστε στο χώρο της μόδας, απάντησαν θετικά. Το αρχικό ποσό που απαίτησαν για να παραβρεθούν απλά στη βραδιά άγγιζε τα 30.000€. Μαζί με τα ξενοδοχεία και τα εισιτήρια θα έφτανε τα 35.000€'', δηλώνει ο Χάρης Τσιάρας στην Espresso.

Και συνεχίζει: ''Εννοείται βέβαια ότι για τη φιλοξενία θα κάναμε το καλύτερο χωρίς να μας το ζητήσουν! Αυτό, άλλωστε μας χαρακτηρίζει ως λαό. Αρχικά ήταν ανένδοτοι όσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις τους. Αν και αρχικά μπήκαμε στον πειρασμό να απαντήσουμε θετικά, με δεύτερη πιο ώριμη σκέψη αποφασίσαμε ότι θα ήταν προτιμότερο αυτά τα χρήματα να τα διαθέσουμε για φιλανθρωπικό σκοπό. Αφού τους ευχαριστήσαμε, τους ενημερώσαμε ότι για τα ελληνικά δεδομένα είναι πολλά χρήματα για τέτοιο σκοπό. Μία εβδομάδα αργότερα επικοινώνησαν μαζί μας και μας έκαναν νέα πρόταση ζητώντας 10.000€ λιγότερα. Η απόφασή μας όμως ήταν ειλημμένη και δεν θα μπαίναμε σε παζάρια''.

Τελικά αντί για τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ, στο show θα εμφανιστεί το αγαπημένο μοντέλο του Νίκου Τσιμπίλη, η Ζέτα Λογοθέτη.

http://www.tlife.gr/Article/NEWS/0-9-6445.html

inglourious basterd...