14/9/10

Μήνυση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά αθλητικής εφημερίδας

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην αθλητική εφημερίδα «Πράσινη» κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατηγορώντας πως με αφορμή όσα έγιναν στον τέταρτο τελικό της Α1 «…εξαπέλυσε μια χυδαία και συκοφαντική επίθεση εναντίον μας με εμετικά δημοσιεύματα και παραληρηματικό υβρεολόγιο. Τα ψεύδη και οι ύβρεις δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα». 



Υπενθυμίζεται ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για την τιμωρία εννέα αγωνιστικών που της επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια στον αγώνα της 6ης Ιουνίου, ενώ για το λόγο αυτό απείχε από τη κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 τη Δευτέρα. 

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Παύλος Γιαννακόπουλος, που ήταν παρών στην εκδήλωση, ανέφερε για την αποχή του Ολυμπιακού «... με γεια τους με χαρά τους». 



Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται: 

«Οι κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Με αφορμή τον αγώνα μπάσκετ της 6.6.2010 μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τα play offs και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» εξαπέλυσε μια χυδαία και συκοφαντική επίθεση εναντίον μας με εμετικά δημοσιεύματα και παραληρηματικό υβρεολόγιο. Τα ψεύδη και οι ύβρεις δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα. 



Για τον λόγο αυτό προσφύγαμε από τις 23/6/2010 στην ποινική και πολιτική δικαιοσύνη για την επιβολή των δεουσών κυρώσεων σε βάρος όσων παράγουν λάσπη και την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης μας. Το ποσό που θα μας επιδικασθεί θα το διαθέσουμε για φιλανθρωπικούς σκοπούς».



tovima.gr

epilektika