24/11/10

Στοματικό σεξ στον Ρόντμαν την ώρα της συνέντευξης!


Φαίνεται πως ο Ντένις Ρόντμαν δεν θα σταματήσει ποτέ να αφήνει τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Με το τελευταίο από τα κατορθώματά του, το «σκουλήκι» των παρκέ, ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό. Κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξής του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μαϊάμι, ο παραγωγός έκπληκτος αντιλήφθηκε ότι ο Ντένις δεν είχε και πολύ το μυαλό του στον αέρα, αφού την ίδια ώρα δεχόταν στοματικό σεξ!

Με ατάκες του στυλ: «αυτό είναι πολύ ωραίο!» που είναι και η πιο… αθώα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός δεν άργησε να αντιληφθεί πως ο πρώην παίκτης των Μπουλς δεν αναφερόταν στα κατορθώματα του Λε Μπρον και της παρέας του, που ήταν και το θέμα της εκπομπής.

Σε αυτό βοήθησαν τα γελάκια της... λεγάμενης αλλά και οι αλλόκοτες αντιδράσεις του Ρόντμαν, που –όπως και να το κάνεις- δυσκολευόταν να κρατηθεί, αν και δεν ακούστηκε να προσπαθεί ιδιαίτερα ούτε να νοιάζεται για το γεγονός ότι η εκπομπή ήταν ζωντανή.

Στο τέλος, ο δημοσιογράφος Χόρχε Σολντάνο δεν άντεξε και τον ρώτησε: «Καλά άνθρωπέ μου, τι στο καλό ήθελες να πάρεις τηλέφωνο, αφού είσαι με την κοπέλα σου»!

Ο 49χρονος Ρόντμαν δεν είχε κάποια ικανοποιητική απάντηση, αλλά όσοι ακούν το ηχητικό ντοκουμέντο ισχυρίζονται ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής… έκλεισε στόματα!

Τα συμπεράσματα δικά σας:


ΠΗΓΗ: sport-fm.gr