19/11/10

HP 7 - Spellbinding or not?

Η επιλεκτική cine-γνώμη σας!

Ο τίτλος μας είναι παγίδα!Δεν αναφερόμαστε στι γνωστή εταιρία από το χώρο του computer science, αλλά στον αγαπημένο μας μικρό που μεγάλωσε μέσα από την οθόνη της μαγείας, κουβαλώντας μια μοίρα στο παιδικό του μαγικό κούτελο!

''Στο πρώτο μέρος της ταινίας η δράση θα μεταφερθεί έξω από το Χόγκουαρτς, όπου ο Χάρι, ο Ρον κι η Ερμιόνη εξορμούν για την επικίνδυνη αποστολή της ανίχνευσης και καταστροφής του μυστικού αθανασίας του Βόλντεμορτ, των Πεμπτουσιωτών. Χωρίς την καθοδήγηση των καθηγητών τους ή την προστασία του Καθηγητή Ντάμπλντορ, θα πρέπει να στηριχτούν ο ένας στον άλλο. Οι Σκοτεινές Δυνάμεις, όμως, απειλούν να τους καταστρέψουν. Στο μεταξύ, ο κόσμος της μαγείας έχει μετατραπεί σε έναν πολύ επικίνδυνο τόπο. ''Τάδε έφη Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μέσω www.lifo.gr

Το post αυτό δεν έχει σκοπό να κριτικάρει την ταινία, γιατί πολύ απλά η kat_ κηνυγούσε ποντίκια στο Λονδίνο και δεν έχει δεί ακόμα τα british deathly hallows. Είδε όμως χιλιάδες θαυμαστές που συγκεντρώθηκαν στην Leicester Square στην παγκόσμια πρεμιέρα την προηγούμενη Πέμπτη, just to catch a glimpse of the stars!

Θέλουμε λοιπόν όσοι από εσάς την είδαν να μας πούν εντυπώσεις και το ίδιο θα κάνουμε και εμείς όταν δούμε και την έβδομη ταινία!

kat_