28/11/10

Η Μελίνα Ασλανίδου στο MoreRadio.gr

Δευτέρα 29/11 στις 22:00
Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, 22:00-24:00 το βράδυ, ο Δημήτρης Κολοβός και η Χριστίνα Βισκαδουράκη υποδέχονται στον “More Radio”, τη Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις καλύτερες φωνές της ελληνικής έντεχνης και λαϊκής σκηνής!

Για δυο ώρες, οι ακροατές του More Radio, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εικόνες, με οδηγό τη Μελίνα Ασλανίδου, ενώ θα μπορέσουν να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις για το παρελθόν, το παρόν και τα μελλοντικά της σχέδια. Μια διαδρομή μέσα σε λαϊκά και μοντέρνα μονοπάτια, από το «Τι σου ‘κανα και πίνεις», στο «Ναι θα πω» κι από τα «Συνθήματα» ως το ολοκαίνουριο «Άλλη μια φορά».

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει συνεργαστεί με... σπουδαίους καλλιτέχνες όπως: Γιώργο Νταλάρα, Γλυκερία, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της, στη μουσική σκηνή PassPort, o φετινός χειμώνας τη βρίσκει να περιοδεύει στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας μια μαγική παράσταση με δυο εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Ένα μουσικό ταξίδι με την ξεχωριστή, αισθαντική φωνή της Μελίνας και τους βιρτουόζους: Αντρέα Καραντίνη στο μπουζούκι και Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 22:00-24:00 το βράδυ, η Μελίνα Ασλανίδου στον «Μore Radio.gr».

Δικτυωθείτε…