28/11/10

Κυριακή....στο Playhouse!

Κυριακή απόγευμα, 28/11/2010 στα Εξάρχεια, στην οδό Βαλτετσίου.Μπορεί το μέρος να είναι λίγο....ανήσυχο αλλά εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε!Στην πόρτα όπως πάντα μας περιμένει ο γνωστός οικοδεσπότης του cafe, ένας μικρός πανέμορφος σκύλος (δεν ξέρω τί ράτσα είναι,ούτε πως τον λένε αλλά την επόμενη φορά δεσμέυομαι να τα ανακαλύψω).

Η διακόσμηση θυμίζει playground και παιδικά χρόνια, όπως και τα τραπεζάκια και οι καρέκλες.Οι θαμώνες κυρίως φοιτητές!Με χαρακτηριστικό styling,σκουλαρίκια,ντύσιμο και με μια essence από φοιτητικό έδρανο και graffity εισβάλλουν στην διαμόρφωση των τελευταίων ωρών σ/κ!

Ένας μεγάλος πράσινος δράκος περνά από όλους τους χώρους,πράσινος και αγέρωχος!Στο
Playhouse απολαμβάνουμε καφέ,παρέα αλλά και μια τεράστια ποικιλία από επιτραπέζια παιχνίδια.Οι κατηγορίες πολλές: τύχη,ταχύτητα,μπλόφα,στρατηγική,μνήμη....Παιχνίδια για όλα τα γούστα! Τα παιδιά που δουλεύουν εκεί μας εξηγούν ξανά και ξανά το κάθε παιχνίδι και μας βοηθούν να διαλέξουμε ανάλογα με την διάθεση της στιγμής!

Γέλια και φωνές ακόμα και διαπληκτισμοί της στιγμής από την ένταση του παιχνιδιού αντηχούν πάνω κάτω στο
Playhouse! Είμαστε αιώνιοι φοιτητές στην καρδιά το έχουμε δηλώσει και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε??? Ελάτε να παίξουμε!

Kat_