5/12/10

Επιλεκτικοί συνειρμοί....σαν σήμερα!


Σαν σήμερα, γεννιέται η kat_ !Έτος 1982.Ζώδιο: Τοξότης.

Ζώδια.Τα πιστεύετε?Με φουυυυυυλ-συνειρμό λόγω φουυυυυυ στα κεράκια ακούστε τι λένε για τους τοξότες!

΄΄Μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς συμβολίζει την ανώτερη φιλοσοφία, την θρησκεία, την υπεράσπιση για την ελευθερία και την ανεξαρτησία, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια...


Είναι το πιο αισιόδοξο ζώδιο πάντα με το χαμόγελο στα χείλη ότι και αν του συμβαίνει, κυβερνήτης του ο πλανήτης της επέκτασης ο Δίας του δίνει την δίψα για μάθηση και μόρφωση αφού θέλει συνεχώς να ενημερώνεται για τα θέματα που τον απασχολούν. Τους αρέσει η περιπέτεια και τα μακρινά ταξίδια όπου μπορούν να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν άλλους πολιτισμούς με διαφορετικά ήθη και έθιμα. Τους χαρακτηρίζει η ευθύτητα στο λόγο τους, η αγάπη για την ζωή γι΄ αυτό θέλουν να γεύονται την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική! Μερικές φορές γίνονται όμως αφελής, επιπόλαιοι και κάνουν σοβαρά λάθη γι΄ αυτό θα πρέπει να γίνουν πιο οργανωτικοί και πιο υπεύθυνοι αν θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους. .

Αν θέλετε να κερδίστε την καρδιά ενός Τοξότη θα πρέπει να μην του στερήσετε ποτέ την ελευθερία και να μην προσπαθήσετε να τον βάλετε σε καλούπια γιατί τότε θα τον χάσετε αφού ο χαρακτήρας του είναι λίγο τυχοδιωκτικός...Έχουν ανοιχτούς ορίζοντες και αντιλαμβάνονται τελείως διαφορετικά κάποια πράγματα για την ζωή, δεν τους αρέσει να ζουν με ΄ πρέπει και κανόνες, θέλουν να ζουν ανέμελα στη καθημερινότητα τους αναζητώντας συνέχεια την αλήθεια. Σωστά τους χαρακτηρίζουν ως φιλόσοφο αφού πάντα ψάχνονται ΄ για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους. Τους ταιριάζουν περισσότερο επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με ελαστικό ωράριο, με ταξίδια, με δημιουργία και γενικότερα με αυτά που θα τους επιτρέψουν να λειτουργήσουν με χαλαρούς ρυθμούς. Στα οικονομικά τους είναι λίγο άστατοι αφού δεν υπολογίζουν το χρήμα και δύσκολα μπαίνουν στη διαδικασία της αποταμίευσης. Στα αισθηματικά τους είναι φλογεροί, έντιμοι με τις σχέσεις τους, δεν τους αρέσουν οι ζήλιες και η κτητικότητα και θέλουν να έχουν την ελευθερία τους.

Δεν μπορούν να προγραμματίσουν και πάντα αποφασίζουν την τελευταία στιγμή τι θα κάνουν.''

Η αξία του να είσαι μοναδικός....

www.zodia-simera.gr