5/12/10

Η γιάφκα της Καισαρείας....με τα δώρα.

Στην εξάρθρωση της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» προχωρά, σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα ενδείξεις, τις τελευταίες ώρες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ύστερα από την ανακάλυψη, το απόγευμα,μίας οπλοθήκης σε διαμέρισμα και σε υπόγειο γκαράζ στην οδό Καισαρείας 14 στη Νέα Σμύρνη .

Σε υπόγειο γκαράζ - γιάφκα της οδού Καισαρείας 14 στη Νέα Σμύρνη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανακάλυψε μεγάλη ποσότητα όπλων και εκρηκτικών.Έχει γίνει σύλληψη μέχρι στιγμής πέντε ατόμων.

Στη διάρκεια της έρευνας συνελήφθησαν δύο άτομα που είχαν στην κατοχή τους βαρύ οπλισμό και οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣεκτιμούν ότιετοιμάζονταν να προχωρήσουν σε ένοπλη επίθεσημε στόχο πιθανόν δικαστικό ή δημοσιογράφο.

Μέσα στους δύο χώρους η ΕΛΑΣ ανακάλυψε όπλα και χειροβομβίδεςπου φαίνεται να είναι ίδια με τον οπλισμό που απεικονιζόταν στην φωτογραφία που είχε ενσωματώσει η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» στην προκήρυξη μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Ακόμη τις τελευταίες ώρες πραγματοποιούνται έρευνες σε άλλα 15 σημεία της Αττικής με κύριο ενδιαφέρον σε διαμέρισμα της οδού Πραξιτέλους 42 στον Πειραιά όπου σύμφωνα με ορισμένες ενδείξεις υπάρχει δεύτερη αποθήκη με όπλα .

Διαβάστε περισσότερα: www.tovima.gr