1/12/10

Ελέυθερες Αγκαλιές (Free hugs) κατά του ιού του AIDS

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (elegsis@gmail.com)

"Ενημέρωση-Προφύλαξη-Εξέταση: το δικό μας μότο ζωής"

Δράσεις "Street work" από τις ΜΚΟ "PRAKSIS" και "ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ", στα πλαίσια της Καμπάνιας Ενημέρωσης - Πληροφόρησης - Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης, με τίτλο "Ενημέρωση-Προφύλαξη-Εξέταση: το δικό μας μότο ζωής" για τον HIV / AIDS. Επίσης η κινητή μονάδα της ΜΚΟ "PRAKSIS" θα διεξάγει δωρεάν και ανώνυμα το γρήγορο τεστ για τον HIV, έως και 22 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, "Ελεύθερες Αγκαλιές" τα καθιερωμένα πλέον "FreeHugs", διοργανώνουν το μεσημέρι στην πλατεία Κοραή, οι ΜΚΟ "PRAKSIS" και "ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ". Οι ΜΚΟ καλούν επωνύμους και απλούς πολίτες να αγκαλιαστούν στέλνοντας το μήνυμα ότι ο "HIV" δεν μεταδίδεται με την κοινωνική επαφή...

Η καμπάνια ενημέρωσης των ΜΚΟ "PRAKSIS" και "ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" ξεκίνησε από τις 23 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 22 Δεκεμβρίου. Το ΚΕΕΛΠΝΟ και οι ΜΚΟ θα μοιράζουν προφυλακτικά και φυλλάδια, με στόχο την ενημέρωση του πληθυσμού για το AIDS. Επίσης η κινητή μονάδα της "PRAKSIS" θα βρίσκεται στο Γκάζι, και όποιος θέλει μπορεί κάνει το γρήγορο τεστ για τον HIV, δωρεάν και ανώνυμα (τεστ με το σάλιο) όπου το αποτέλεσμα βγαίνει σε 20 λεπτά.

Από αύριο έως και την 4η Δεκεμβρίου η κινητή μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται και στην Θεσσαλονίκη (το απόγευμα της 2ης Δεκεμβρίου στην πλ. Αριστοτέλους και στη συνέχεια έξω από το bar Enola για τρία βράδια).
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (elegsis@gmail.com)