15/7/10

Drink of the Day!

Καλοκαιρινό κοκτέιλ με καρπούζι και τεκίλα

Υλικά
(4 ποτήρια)

1/2 καρπούζι καθαρισμένο

χυμό από 2 στημένα πορτοκάλια

χυμό από 2 στημένα λάιμ


100ml τεκίλα el Jimador Blanco

50ml Tia Maria

Πάγο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Καθαρίζετε το καρπούζι από φλούδες και κουκούτσια και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια το πολτοποιείτε μαζί με τους χυμούς λάιμ και πορτοκάλι στο μπλέντερ. Μεταφέρετε το μείγμα σε κανάτα αφού πρώτα το περάσετε από λεπτό σουρωτήρι. Προσθέστε τεκίλα και TiaMaria και ανακατέψτε καλά. Τέλος, αφήστε το κοκτέιλ στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα και σερβίρετε το σε ψηλό ποτήρι με μπόλικο πάγο, διακοσμώντας με φέτες ή κομμάτια από καρπούζι.

http://www.foodzine.gr/home/blanco-video.html

iL