7/11/10

Εκλογές 2010: Θρίλερ στην Αττική


ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Τι δείχνουν τα πρώτα ανεπίσημα exit poll για τις εκλογές 2010; Το πρώτο κύμα αποτελεσμάτων exit poll από τις κυλιόμενες μετρήσεις των εταιρειών δημοσκοπήσεων για την Περιφέρεια Αττικής.

Θρίλερ στην Αττική δείχνουν τα exit poll 2010 δύο εταιρειών μετρήσεων, αλλά τα αποτελέσματα τους δεν είναι ταυτόσημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο exit poll της πρώτης εταιρείας για τις εκλογές 2010 οι μετρήσεις ανεβοκατεβάζουν στην 1η θέση τους Γιάννη Σγουρό και Γιάννη Δημαρά με τη διαφορά τους στη μισή ποσοστιαία μονάδα. Ο Γιάννης Δημαράς φαίνεται να χάνει μέρος της δυναμικής του μετά την αποκάλυψη της μυστικής συνάντησης του με τον Σαμαρά, αλλά παραμένει ισχυρός.

Διαφορετική εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος δίνει το exit poll της άλλης εταιρείας. Σύμφωνα με το δεύτερο exit poll, ο Δημαράς στις πρωινές ψήφους προηγείται με 30-32% και θρίλερ παίζεται για τη δεύτερη θέση μεταξύ Σγουρού-Κικίλια. Στο πρώτο κύμα των exit poll 2010 ο Δημαράς είναι άνετα μπροστά, ενώ ο Σγουρός βρίσκεται 0,5% πίσω από τον Κικίλια.

Τρίτος φέρεται ο Θανάσης Παφίλης με 8-9%, τέταρτος ο Άδωνις Γεωργιάδης με 5-6% και πέμπτος ο Αλέξης Μητρόπουλος με 3-4%. Ακολουθεί ο Γρηγόρης Ψαριανός.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2010/11/exit-poll-ekloges-2010/#ixzz14cGnGxt2