24/11/10

Δωρεάν φύλαξη βλαστικών κυττάρων

Τη δωρεάν συλλογή, επεξεργασία και φύλαξη βλαστικών κυττάρων ομφαλοπλακουντιακού αίματος, μέσω της τράπεζας βλαστικών κυττάρων ΤΕΑΜ Hellasανακοίνωσαν σήμερα τα μαιευτήρια «Μητέρα» και «Λητώ».

Όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος του ομίλου Υγεία κ. Α. Βγενόπουλος, «η πρωτοβουλία των μαιευτηρίων Μητέρα και Λητώ συνάδει με την γενική προσπάθεια του ομίλου Υγεία να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης». Ο ίδιος εκτίμησε ότι, η κατάσταση στον τομέα της υγείας είναι κρίσιμη και πρόβλεψε ότι θα επιδεινωθεί. Πλέον, η στρατηγική του ομίλου δίνει έμφαση στο χαμηλότερο κόστος, αν και ο κ. Βγενόπουλος επεσήμανε ότι, «υπάρχει και όριο». Γνωστοποίησε δε, ότι ο όμιλος πρόκειται να αναλάβει και νέες πρωτοβουλίες με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Μητέρα, κ. Αλ. Κομνηνός, δήλωσε ότι, «πρόκειται για μια μοναδική κοινωνική προσφορά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, αλλά και για μια παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς είναι η πρώτη φορά που μαιευτήρια προσφέρουν τη συλλογή βλαστικών κυττάρων για οικογενειακή χρήση, δωρεάν».

imersia.gr

johnnylzep