9/12/10

Πληθαίνουν τα αστέρια! Προσπάθεια για πιο πολλούς άσσους την Τρίτη στο Φάληρο

Πλήθος αστέρων, παίκτες παγκόσμιας κλάσης θα βρεθούν στο «Καραϊσκάκη» στο φιλικό κατά της φτώχειας.

Ζινεντίν Ζιντάν, Ρονάλντο, Πάβελ Νέντβεντ, Παουλέτα, Ρόναλτ Ντε Μπουρ, Γκεόρκε Ποπέσκου, Φερνάντο Κόουτο.

Στους παραπάνω προσθέστε και τους εν ενεργεία Μαχαμαντού Ντιαρά, Ραούλ Αλμπιόλ της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ντρογκμπάκαι τον Λάμπαρντ της Τσέλσι, τον Χάιτινγκα της Έβερτον, τον αρχηγό της εθνικής Ολλανδίας,Τζιοβάνι βαν Μπρόνκχορστ...

Και δεν είναι μόνο αυτοί καθώς όπως δήλωσε χθες στη συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος του ΟΗΕ,Αζιάντε Πολτιέ-Μιτάλ: «Η λίστα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια οι επιβεβαιώσεις έγιναν μια εβδομάδα πριν και ποτέ μια εβδομάδα νωρίτερα».

Φέρνει… Τσέλσι ο Ντρογκμπά

Εξάλλου, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά προσπαθεί να φέρει στο Φάληρο κι άλλους συμπαίκτες του από την Τσέλσι, ενώ ο Ρονάλντο ψάχνει να βρει τον αντί-Κακά (που τραυματίστηκε) στο πρόσωπο ενός ακόμα Βραζιλιάνου από την Εθνική Βραζιλίας!

Και με τις δύο ομάδες ο Ντάρκο!

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα αγωνιστεί και με τις δύο ομάδες την Τρίτη, έπειτα από σχετικό αίτημα του Ζιντάν. Έτσι, ο Σέρβος θα παίξει δέκα λεπτά με τους Αll Stars του Ολυμπιακού και δέκα λεπτά με τους φίλους Ζιντάν και Ρονάλντο.

«Ήθελα πολύ να παίξω. Ο Ζιντάν ήταν ένας εξαιρετικός συμπαίκτης (σ.σ. Γιουβέντους) και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ. Πάντα θα είναι το νούμερο ένα για μένα»,τόνισε ο Κοβάσεβιτς στην «El Mundo Deportivo».

Στου Ρέντη οι παλιές δόξες

Eξάλλου, οι Αll Stars του Ολυμπιακού δείχνουν να βλέπουν σοβαρά τον συγκεκριμένο αγώνα παρόλο που πρόκειται για φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Θέλουν να δουν τα αστέρια τα αντίπαλης ομάδας στα μάτια (όπως λένε για πλάκα στις μεταξύ τους συζητήσεις) και να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί στο «Καραϊσκάκη».

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις των «ερυθρολεύκων». Του «Τζόλε» στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο σάιτ του συλλόγου, αλλά και του Γεωργάτου προχθές στο ραδιόφωνο.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι παλιές δόξες του Ολυμπιακού θα πάνε αύριο στου Ρέντη το μεσημέρι (13:30) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το φιλικό παιχνίδι.

Ο λόγος για τους Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτο, Αλεξαδρή, Ανατολάκη, Γιαννακόπουλο, Νινιάδη, Κοβάσεβιτς και Αμανατίδη.
Πολύ κόσμος

Το φαληρικό γήπεδο αναμένεται, άλλωστε, να είναι γεμάτο την Τρίτη γι’ αυτή τη μεγάλη γιορτή. Ήδη έχουν διατεθεί 16.100 κομμάτια, αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός. Έτσι αναμένεται μέχρι την ημέρα του αγώνα να έχουν εξαντληθεί.


inglourious basterd...