22/10/10

Γίνε ΑΡΗΣ να γουστάρεις!




Απίστευτη βραδυά και η χθεσινή! Τυχεροί όσοι παραβρέθηκαν και χτες στο "La Bombonera" της Ευρώπης, ένα γήπεδο του οποίου η κερκίδα βραβεύτηκε πριν από λίγες ημέρες από τη γνωστή Ιταλική οπαδική ιστοσελίδα www.tifo.it ως η καλύτερη στην Ευρώπη για τη χρονιά που πέρασε.

Άσχετα από την ποιότητα της ομάδας, η οποία κάνει σταθερά βήματα προς τα πάνω κάθε χρόνο, αυτό που ζει ο καθένας, είτε με την παρουσία του στο γήπεδο είτε ως θεατής κάποιου σχετικού video είναι ένα μάθημα για τη σωστή φίλαθλη/οπαδική συμπεριφορά και αυτό δυστυχώς δεν τυγχάνει πάντα της ανάλογης προβολής.

Οι προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, μετά τη δύσκολη περίοδο της αναγέννησης του συλλόγου από το πέρασμα της Β' Εθνικής, από τον κόσμο του ΑΡΗ είναι άξιες ανάλυσης και (εντός εισαγωγικών) αντιγραφής από όλους. Επειδή πολλοί έχουν ελλειπή γνώση για τα τεκταινόμενα στον αθλητικό χώρο της Μακεδονίας, θα ήθελα να σας επισημάνω τα εξής. Ο ΑΡΗΣ είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα η οποία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από τον κόσμο της. Μέσω του θεσμού της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, το κάθε εγγεγραμμένο σε αυτή μέλος έχει τη δυνατότητα κάθε δύο χρόνια να εκλέγει το προεδρείο της Λέσχης, το οποίο είναι ουσιαστικά το όργανο που ελέγχει το έργο της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, καθώς και να εκλέγει και τους ανθρώπους που θα αποτελούν τη διοίκηση της ομάδας.

Έτσι ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί ποτέ πια να είναι έρμαιο των επιθυμιών του κάθε μεγαλοπαράγοντα, μιας και οι πάντες ελέγχονται καθημερινά για το έργο τους και αν αυτό συμβαδίζει με τα θέλω του κόσμου. Σκεφτείτε αν επιθυμείτε μια πελατειακή σχέση με τον αγαπημένο σας σύλλογο τον οποίο θα διοικεί κάποιος επιχειρηματίας όπως αυτός θέλει ή αν θέλετε να έχετε εσείς τον έλεγχο για όλα όσα αφορούν την ομάδα που φέρει το αγαπημένο σας έμβλημα.Ουσιαστικά αυτός ο τρόπος διοίκησης είναι και ο μοναδικός που μπορεί να εξασφαλίσει με κάθε βεβαιότητα την υγιή και σταθερά ανοδική λειτουργία του κάθε συλλόγου.

Όσο για τον κόσμο του ΑΡΗ, αυτος με μπροστάρη σε κάθε του βήμα το μεγαλύτερο (με βάση τον αριθμό μελών) σύνδεσμο φιλάθλων της Ελλάδας, τον SUPER 3, κάνει άλματα προόδου αφήνοντας πίσω τις ασχήμειες του παρελθόντος και δείχνοντας πως τα παθήματα έχουν γίνει πια σκληρό μάθημα και οδηγός για το μέλλον. Τέλος, λοιπόν, στους τραμπουκισμούς και τις ψευτομαγκιές με κράνη και ρόπαλα και ξέφρενο πάρτυ σε κάθε γήπεδο. Αυτή είναι και η χαρά του παιχνιδιού! Γι αυτό και η προτροπή προς όλους είναι "Γίνε ΑΡΗΣ να γουστάρεις!". Καλή σας μέρα και καλά να περνάμε!

Φιλικά,
Γιώργος Βαβούρας


1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Den se xalase pou apoklistikes apo to kyppelo kai pou se kerase o Thrylos mesa sto nao.Gia 4 goals isoun alla se lipithika.Gine Olympiakos bas kai goustareis pote...