2/12/10

O «More Radio» υποδέχεται την Πέγκυ Ζήνα

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 20:00
«Ευαίσθητη ή λογική» δια στόματος της Πέγκυς Ζήνα την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 20:00. Η Μαρκέλλα Σαράιχα και ο Δημήτρης Μεργούπης φιλοξενούν την αγαπημένη ερμηνεύτρια στο στούντιο του «More Radio.gr», σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη με τις νέες αλλά και τις παλιές της επιτυχίες.

Με 11 προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό της, με πολλά βραβεία μεταξύ των οποίων και το βραβείο... της καλύτερης τραγουδίστριας της χρονιάς στα «Βραβεία Αρίων», η Πέγκυ θα μιλήσει για το νέο της CD αλλά και για την συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η Πέγκυ Ζήνα συμπληρώνει με επιτυχία μία δεκαετία στο χώρο του λαικού τραγουδιού και εκτός από την αγάπη των θαυμαστών της, απολαμβάνει και την αναγνώριση από τους συνεργάτες της. Νότης Σφακιανάκης, Πασχάλης Τερζής, Στέλιος Ρόκκος, Αντώνης Ρέμος, Σάκης Ρουβάς, Νίκος Κουρκούλης και Γιάννης Πλούταρχος είναι μόνο μερικές από τις πετυχημένες συνεργασίες της δημοφιλούς ερμηνεύτριας.

Το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Ευαίσθητη ή λογική» σε στίχους Ελεάννας Βραχάλη και μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου ήδη κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία.

Μη χάσετε την Πέμπτη στις 2 Δεκεμβρίου στις 20.00 την δίωρη συνέντευξη της Πέγκυς Ζήνα στη Μαρκέλλα Σαράιχα και στο Δημήτρη Μεργούπη.

Δικτυωθείτε…